2013


Trip2Spain, Magyarország-Szlovénia

Brigi a motoros kutya kalandjai, 1. rész 2013 második felére ismét őszi túrát terveztem be. A célpont a napfényes Spanyolország! Indulás október közepén, cél mielőbb elérni a tengert, ahol ideális időjárás vár majd rám. Rám és a kutyámra, Brigire. Mivel a hazatérés ismét bizonytalan volt, a tervben nem szerepelt, nem akartam hosszú időre magára hagyni az ebet.

Trip2Spain, Olaszország

Brigi a motoros kutya kalandjai, 2. rész: Ljubljana után Velence felé vettem az irányt, gondoltam majd csak lesz valahogy, a lényeg, hogy minél előbb elérjük a tengerpartot Genova közelében. Némi kóválygás után végül elfogyott az idő, mert makacsul meg akartam nézni a Velence melletti színes házakat Muranoban és/vagy Buranoban.

Trip2Spain, Franciaország

Brigi a motoros kutya kalandjai, 3. rész: Következő délelőtt cihelődtünk, indultunk. A tervem az volt, hogy megközelítjük Marseillet, a célnak jelölt helyre sosem szabad a nap végén érkezni. Különben esetleg nem marad rá időnk. Marseille pedig az egyik kedvencem, a tavalyi csavargást nagyon élveztem.

Trip2Spain, Spanyolország

Brigi a motoros kutya kalandjai, 4. rész: Már közel volt Spanyolország (és a következő ajánlott hely, Cadaques), tulajdonképpen már katalán földön voltunk.

Sunshine Hunter 2013/1, Irány Andalúzia!

Sunshine Hunter 2013, azaz vadászat a napfényre decemberben az Ibériai-félszigeten. A Trip2Spain sztori folytatása...

Sunshine Hunter 2013/2, Tarifa, Jerez, Faro, Lisszabon

Tarifába beérve egyből találtam kempinget az út mellett. Szokásos korrekt áron, bár nagyon bosszantott, hogy a wifi tulajdonképpen csak a recepció pár méteres körzetében működött. Igaz, fizetni sem kellett érte külön.

Sunshine Hunter 2013/4, Sevilla, Ronda, Mijas, Marbella, Malaga

Sunshine Hunter 2013/3, Portugália-Andalúzia

Utolsó nap még egyedül elmentem a hegyekbe is egy rövid kirándulásra, Paulo ajánlása alapján Sintrát kár lett volna kihagyni. Szép. Az egyik éjszaka bementünk Lisszabonba is, letelepedtünk egy helyen, ahonnan rá lehetett látni a városra. Lenyűgözőnek nem nevezném, Budapesten élek…


Copyright Kondor Túra Társaság 2024 - Minden jog fenntartva.